注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

紫霞仙客的博客

我和我的女儿 我和我的学生

 
 
 

日志

 
 

1996-2000高考单选  

2010-02-06 16:56:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

1996年全国普通高等学校统一招生考试

(全国卷)

 

Ⅰ.单项填空(共25小题,每小题1分;满分25分)

B)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。

6. —      my glasses?

—Yes, I saw them on your bed a minute ago.

A. Do you see B. Had you seen

C. Would you see   D. Have you seen

7. —When shall we meet again?

—Make it        day you like; it's all the same to me.

A. one     B. any     C. another      D. some

8. Johnny, you      play with the knife, you      hurt yourself.

A. won't;can't B. mustn't; may

C. shouldn't; must  D. can't; shouldn't

9. —I'm sorry I broke your mirror.

—Oh, really?       .

A. It's OK with me B. It doesn't matter

C. Don't be sorry   D. I don't care

10. I'll look into the matter as soon as possible. Just have a little      .

A. wait           B. time

C. patience     D. rest

11. How beautifully she sings! I have never heard      .

A. the better voice  B. a good voice

C. the best voice    D. a better voice

12. Tom felt that he knew everybody's business better than they knew it      .

A. themselves B. oneself

C. itself   D. himself

13. Many people agree that      knowledge of English is a must in      international trade today.

A. a; 不填      B. the; an

C. the; the      D. 不填; the

14. The number of people invited      fifty, but a number of them absent for different reasons.

A. were; was  B. was; was

C. was; were  D. were; were

15. We decided not to climb the mountains because it was raining      .

A. badly         B. hardly

C. strongly     D. heavily

16. After living in Paris for fifty years he returned to the small town      he grew up as a child.

A. which        B. where

C. that            D. when

17. Helen      her keys in the office so she had to wait until her husband      home. (1996年全国卷)

A. has left; comes  B. left; had come

C. had left; came    D. had left;would come

18. The patient was warned      oily food after the operation.

A. to eat not    B. eating not

C. not to eat    D. not  eating

19. You didn't let me drive.  If we      in turn, you      so tired.

A. drove, didn't get

B. drove; wouldn't get

C. were driving; wouldn't get

D. had driven; wouldn't have got

20. —Can I help you, sir?

—Yes.  I bought this radio here yesterday, but it      .

A. didn't work B. won't work

C. can't  work      D. doesn't work

21. It is wise to have some money      for old age.

A. put away    B. kept up

C. given away D. laid up

22.       we can't get seems better than      we have.

A. What;what B. What;that

C. That;that    D. That;what

23.       in thought, he almost ran into the car in front of him.

A. Losing       B. Having lost

C. Lost           D. To lose

24. I love to go to the seaside in summer.  It      good to lie in the sun or swim in the cool sea.

A. does          B. feels

C. gets           D. makes

25.        we'll go camping tomorrow depends on the weather.

A. If              B. Whether

C. That                                                           D. Where

参 考 答 案

6. D 7. B 8. B 9. B10. C 11. D      12. A      13. A      14. C      15. D      16. B       17. C      18. C19. D     20. D      21. A 22. A      23. C      24. B       25. B

1997年普通高等学校招生全国统一考试

英  语

 

National Matriculation English Test(NMET 97)

 

 

Ⅰ.单项填空(共25小题,每小题1分;满分25分)

B)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。

例:We            last night, but we went to the concert instead.

A. must have studied     B. might study    

C. should have studied   D. would study

答案是C.

6. It is generally considered unwise to give a child             he or she wants.

A. however     B. whatever

C. whichever  D. whenever

7. — Have you seen           pen? I left it here this morning.

— Is it           black one? I think I saw it somewhere.

A. a; the  B. the; the

C. the; a  D. a; a

8. — Do you think I could borrow your dictionary?

—            .

A. Yes, you may borrow       B. Yes, you could

C. Yes, help yourself     D. Yes, go on

9. She             his number in the phone book to make sure that she had got it right.

A. looked up   B. looked for

C. picked out  D. picked up

10. I first met Lisa three years ago. She           at a radio shop at the time.

A. has worked       B. was working

C. had been working      D. had worked

11. The train leaves at 6:00 pm. So I have to be at the station 

           5:40 pm at the latest.

A.until     B.after

C.by       D.around

12. I would love          to the party last night but I had to work extra hours to finish a report.

A. to go   B. to have gone

C. going  D. having gone

13. Wait till you are more              . It's better to be sure than sorry.

A. inspired      B. satisfied

C. calm   C. certain

14. I agree with most of what you said, but I don't agree with           .

A. everything       B. anything

C. something       D. nothing

15. — I'd like to invite you to dinner this Saturday, Mr Smith.

—            .

A. Oh, no. Let's not

B. I'd rather stay at home

C. I'm very sorry, but I have other plans

D. Oh, no. That'll be too much trouble

16. — Is this raincoat yours?

— No,mine            there behind the door.

A. is hanging   B. has hung

C. hangs  D. hung

17. The Olympic Games,           in 776 B.C., did not include women players until 1912.

A. first playing       B. to be first played

C. first played D. to be first playing

18. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a        .

A. message     B. letter

C. sentence     D. notice

19. — Who is Jerry Cooper?

—            ? I saw you shaking hands with him at the meeting.

A. Don't you meet him yet

B. Hadn't you met him yet

C. Didn't you meet him yet

D. Haven't you met him yet

20. After the war, a new school building was put up            there had once been a theatre.

A. that     B. where

C. which D. when

21.               , Mother will wait for him to have dinner together.

A. However late is he     B. However he is late

C. However is he late     D. However late he is

22. — Alice, why didn't you come yesterday?

— I           , but I had an unexpected visitor.

A. had     B. would

C. was going to      D. did

23. Sarah has read lots of stories by American writers. Now she would like to read              stories by writers from            countries.

A. some; any  B. other; some

C. some; other       D. other; other

24. The fire spread through the hotel very quickly but everyone

        get out.

A. had to B. would

C. could  D. was able to

25. It was about 600 years ago             the first clock with a face and an hour hand was made.

A. that     B. until

c. before  D. when

1997年普通高等学校招生全国统一考试

 

英 语 试 题 答 案 及 评 分 标 准 (NMET 97)

       6.B  7.D8.C    9.A  10.B 11.C       12.B 13.D       14.A

15.C 16.A       17.C       18.A       19.D       20.B 21.D

22.C 23.C       24.D       25.A      

1998年普通高等学校招生全国统一考试

英 语

National Matriculation English Test ( NMET 98)

   Ⅰ.单项填空(共25小题。每小题1分;满分25分)

B) 从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。

例:We______last night, but we went to the concert instead.

A. must have studied B. might study

C. should have studied D. would study

答案是C。

6. -Can you come on Monday or Tuesday?

-I'm afraid _______ day is possible.

A. either B. neither

C. some D. any

7.-You haven't been to Beijing, have you?

-______. How I wish to go there!

A. Yes, I have B. Yes, I haven't

C. No, I have D. No, I haven't

8. I hate ____ when people talk with their mouths full.

A. it B. that

C. these D. them

9. Dr. Black comes from either Oxford or Cambridge, I can't remember___________.

A. where   B. there

C. which   D. that

10.- Nancy is not coming tonight.

- But she______________!

A. promises B. promised

C. will promise D. had promised

11. If I had _____,I'd visit Europe, stopping at all the small interesting places.

A. a long enough holiday B. an enough long holiday

C. a holiday enough long D. a long holiday enough

12. Nobody noticed the thief slip into the house because the lights happened to____.

A. be put up B. give in

C. be turned on D. go out

13. - When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

  -They ____be ready by 12:00.

A. can B. should

C. might D. need

14.Professor White has written some short stories, but he is _____ known for his plays.

A. the best B. more

C. better D. the most

15. - Can I get you a cup of tea?

- ________.

A. That's very nice of you B. With pleasure

C. You can, please D. Thank you for the tea

16. Why do you want a new job ____ you've got such a good one already?

A. that B. where

C. which D. when

17. They ____ the train until it disappeared in the distance.

A. saw B. watched

C. noticed D. observed

18. _______it with me and I'll see what I can do.

A. When left B. Leaving

C. If you leave D. Leave

19.- I stayed at a hotel while in New York.

- Oh, did you ? You _______with Barbara.

A. could have stayed B. could stay

C. would stay D. must have stayed

20. Shirley____ a book about China last year but I don't know whether she has finished it.

A. has written B. wrote

C. had written D. was writing

21. You will find this map of great ________in helping you to get round London.

A. price B. cost

C. value D. usefulness

22. It was only when I reread his poems recently _________I began to appreciate their beauty.

A. until   B. that

C. then   D. so

23.Cleaning women in big cities usually get _____by the hour.

A. pay   B. paying

C. paid D. to pay

24.- Hi, Tracy, you look tired.

-I am tired. I _____the living room all day.

A. painted B. had painted

C. have been painting D.have painted

25. European football is played in 80 countries, ________it the most popular sport in the world.

A. making B. makes

C. made D. to make

1998年普通高等学校招生全国统一考试

英 语

试题答案及评分标准(NMET 98)

选择题答案

6.B 7.D8. A 9.C 10.B 11.A 12.D 13.B 14.C

15. A 16.D 17.B 18.D 19.A 20.D 21.C

22. B 23.C 24.C 25.A

1999年普通高等学校招生全国统一考试

 

英    语

 

National Matriculation English Test(NMET 99)

 

I.单项填空(共25小题,每小题1分;满分25分)

B)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。

 例:We______last night,but we went to the concert instead.

A.must have studied   B.might study

C.should have studied D.would study

答案是C。

 

6.-I had a really good weekend at my uncle’s.

-______.

A.Oh,that’s very nice of you

B.Congratulations

C.It’s a pleasure

D.oh,I’m glad to hear that

7.-I’m going to the post office.

-______you’re there,can you get me some stamps?

A.As    B.While

C.Because   D.If

8.Paper money was in______use in China when Marco Polo visited the country in______thirteenth century.

A.the;不填       B.the;the

C.不填;the       D.不填;不填

9.-Are the new rules working?

-Yes.______books are stolen.

A.Few B.More

C.Some      D.None

10.-Alice,you feed the bird today,______?

-But I fed it yesterday.

A.do you     B.Will you

C.didn’t you     D.don’t you

11.______you’ve got a chance,you might as well make full use of it.

A.Now that B.After

C.Although  D.As soon as

12.______him and then try to copy what he does.

A. Mind     B.Glance at

C.Stare at    D.Watch

13.-I drove to Zhuhai for the air show last week.

-Is that______you had a few days off?

A.why B.when

C.what       D.where

14.Robert is said______abroad,but I don’t know what country he studied in.

A.to have studied       B.to study

C.to be studying D.to have been studying

15.-Will you stay for lunch?

-Sorry,______.My brother is coming to see me.

A.I mustn’t      B.I can’t

C.I needn’t      D.I won’t

16.The price______,but I doubt whether it will remain so.

A.went down     B.will go down

C.has gone down       D.was going down

17.Few pleasures can equal______ofa cool drink on a hot day.

A.some       B.any

C.that  D.those

18.You should make it a rule to leave things______you can find them again.

A.when       B.where

C.then D.there

19.Carol said the work would be done by October,______personally I doubt very much.

A.it      B.that

C.when       D.which

20.-Do you think the Stars will beat the Bulls?

-Yes.They have better players,so I______them to win.

A.hope B.Prefer

C.expect     D.want

21.The purpose of new technologies is to make life easier,______it more difficult.

A.not make B.not to make

C.not making      D.do not make

22.We’ll have to finish the job,______.

A.long it takes however     B.it takes however long

C.long however it takes     D.however long it takes

23.Your Performance in the driving test didn’t reach the required standard-______,youfailed.

A.in the end B.after all

C.in other words D.at the same time

24.-Hey,look where you are going!

-Oh,I’m terribly soryy.______.

A.I’m not noticing   B.I wasn’t noticing

C.I haven’t noticed  D.I don’t notice

25.When I got back home I saw a message Pinned to the door______“Sorry to miss you;will call later.”

A.read B.reads

C.to read       D.reading

1999年普通高等学校招生全国统一考试

 

英语试题答案及评分标准(NMET 99)选择题答案

6.D 7.B8.C 9.A 10.B ll.A 12.D 13.A 14.A15.B 16.C 17.C 18.B 19.D 20.C 21.B22.D 23.C 24.B 25.D

1999年全国普通高等学校招生统一考试

 

上海  英语试卷

(1999年上海)  英语试卷

一、语法  从下列各题的A、B、C、D四个选项中,选出一个最佳答案。

l. What a pity my new computer doesn’t work.______ must be something wrongwith it.(1999年上海)

A.It    B.ThereC.This       D.That

2.E-mail, as well as telephones, ______ an important part in daily communication.(1999年上海)

A.Is playing       B.have playedC.are playing    D.play

3.______ has hdped to save the drowning girl is worth praising.(1999年上海)

A.Who       B.The oneC.Anyone       D.Whoever

4.______ is mentioned above,the number of the students in senior high schools isincreasing.(1999年上海)

A.Which    B.AsC.That     D.It

5.It was ______ he said ______ disappointed me.

A.what … that B.that … thatC.what … what    D. that … what

6.It is not rare in ______ that people in ______ fifties are going to university forfurther education.(1999年上海)

A.90s … the    B.the 90s…C.90s…their       D.the 90s…their

7. The director gave me a better offer than ______ .(1999年上海)

A.that of Dick’s B.Dick’sC.he gave Dick D. those of Dick

8.—— Let me tell you something about the journalists.

——Don’t you remember me the story yesterday?(1999年上海)

A.told B.tellingC.to tell      D.to have told

9.______ your composition carefully, some spelling mistakes can be avoided.(1999年上海)

A.Having checked     B. CheckC.If you check D. To check

10.______ everybody knows about it,  I don’t want to talk any more.(1999年上海)

A. For       B.EvenC. Since      D.However

11. The number of the employees has grown from l,000 to l,200.This means it hasrisen ______ 20 percent.(1999年上海)

A.by   B.atC.to   D.with

12. Books of this kind ______ well.(1999年上海)

A.sell  B.sell  C.are sold   D.is sold

13. One more week. ______ we will accomplish the task.(1999年上海)

A.or   B.so thatC.and       D.if

14. There was a lot of fun at yesterday’s party. You ______ come,but why didn’tyou?(1999年上海)

A.must have      B.shouldC. need have     D. ought to have

15.——It was careless of you to have left your clothes outside all night.

—— My God!______ .(1999年上海)

A. So did I B. So I didC.So were you      D.So did you

16.He ______ to the lab than he set out to do the experiment.(1999年上海)

A. has no sooner got      B.no sooner gotC. will no sooner getD. had no sooner got

17.There are five pairs ______.but I’m at a loss which to buy.(1999年上海)

A. to be chosen B. to choose fromC. to choose     D.for choosing

18.——Mum, why do you a1Ways make me eat an egg every day?

——______ enough protein and nutrition as you are growing up.(1999年上海)

A.Get B.GettingC.To get  D.To be getting

19. A computer does only what thinking people ______.(1999年上海)

A.have it do       B. have it doneC. have done it       D. having it done

20. The lady said she would buy a gift for her daughter with the ______.(1999年上海)

A. 20 dollars remainedB.20 dollars to remainC.remained 20 dollarsD.remaining 20 dollars

二、词汇 从下列各题的A、B、C、D四个选项中,选出一个最佳答案。

21. May I speak to Mr. Thomas,  please?

——I’m afraid he isn’t in. Would you like to ______ a message?(1999年上海)

A.take B.write   C.leave  D.tell

22.The manager has ______ to improve the working conditions in the company.(1999年上海)

A.accepted B.allowedC.permitted     D.agreed

23. Those T-shirts are usually $35 each,  but today they have a ______ price of $19 inthe Shopping Center.(1999年上海)

A.regular    B.specialC.cheap    D.particular

24. We all know that ______ speak louder than words.(1999年上海)

A.movements    B.performancesC.operations  D.actions

25. My parents always let me have my own ______ of living.(1999年上海)

A.way       B.methodC.manner D.fashion

26.______ with foreign countries can bring us much information about the world.(1999年上海)

A.Contrast B.CompetitionC.Contact D.Combination

27. Mother told Jim to ______ the milk until it boiled and then turn off the gas.(1999年上海)

A.observe  B.watchC.notice     D.glance

28. It is a good way for us to memorize new words by seeing them ______.(1999年上海)

A. properly B.repeatedlyC.clearly     D.usually

29. The new law will come into ______ on the day it is passed.(1999年上海)

A.effect     B.use  C.service    D.existence

30.Washington, a state in the United States, was named ______ one of the greatestAmerican presidents.(1999年上海)

A. in honour of  B.instead ofC.in favour of     D.by means of

三、语言功能 从下列各题的A、B、C、D四个选项中,选出一个最佳答案。

31.——My daughter has passed the exam.

—— Congratulations! She’s really intelligent.

——______(1999年上海)

A.No., no,  she is nothing.      B.Oh, thank you!C.Sometimes she is intelligent.   D.You are right.

32.——Would you rathor come on Friday or Saturday?

——______(1999年上海)

A.Yes, of course.      B.The other is better.

C.What’s the matter?   D.Either would suit me.

33.——______.

——It’s nothing to worry about.Inever liked it anyway.(1999年上海)

A.I lost my Walkman this morning.

B.I feel awful.I’ye got a cold.

C.I feel terrible,but I’Ve left your tape somewhere.

D.I’m sorry, but we don’t have that medicine.

34.——You forgot to feed the cat again!

——______(1999年上海)

A.I can’t remember.B.I don’t mind feeding her again.

C.I’11 do it now  D.Yes, I did.  What about you?

35.——would you like to go to the Grand Theater with me tonight?

——______(1999年上海)

A.Yes, I would like to go to the Grand Theater with you tonight.

B.I’d love to,  but I have an exam tomorrow.

C.No, I wouldn’t.

D.That’s all right.

36.——Jane: Tom, let me introduce you to Lucy.

——Tom:______

——Lucy:Hi, I’m Lucy Lee.(1999年上海)

A.What’s your name? B.Hello. C.Nice to see you. D.Sorry, not right now.

37.——Mum, I’ve cut my finger. It’s bleeding!

——______(1999年上海)

A.Let me see.    B.Don’t worry.C.Be careful.  D.Let me have a look.

38.——What’s happened to my library books?

——______(1999年上海)

A.I’ve no idea.B.You borrowed them from the library.

C.You bought them yesterday.D.They’re about long life.

39.—— My children are always arguing.

——______(1999年上海)

A.Just ignore them.     B.that’s right.  C.Are you sure?       D.How old is the boy?

40.—— Where is Tom this morning?

——He’s got a cold.

——______(1999年上海)

A.Just tell him to take it easy.B.What’s the matter with him?

C.He is absent.D.What?Where is he?

1999年全国普通高等学校招生统一考试上海英语试卷答案及评分标准

 第一至第四大题,每小题1分。

       1.B       2.A       3.D      4.B       5.A       6.D7.C      8.B       9.C       10.C     11.A     12.A13.C   14.D       15.B     16.D     17.B     18.C19.A   20.D     21.C     22.D     23.B     24.D25.A 26.C      27.B     28.B       29.A     30.A

31.B     32.D     33.C     34.C     35.B     36.B

37.D      38.A     39.A     40.A    

 

 

2000年普通高等学校春季招生全国统一考试(北京、安徽卷)

英 语

National Matriculation English Test (NMET 2000)

B)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。

例:We ________ last night, but we went to the concert instead.

A. must have studied B. might study

C. should have studied D. would study

答案是C。

6. - Do you want tea or coffee?

- ________. I really don't mind.

A. Both B. None C. Either D. Neither

7. - I believe we've met somewhere before.

- No, ________.

A. it isn't the same B. it can't be true

C. I don't think so D. I'd rather not

8. Summers in ________ south of France are for ________ most part dry and sunny.

A. 不填; a B. the; 不填 C. 不填;不填 D. the; the

9. Old McDonald gave up smoking for a while, but soon ________ to his old ways.

A. returned B. returns C. was returning D. had returned

10. The result of the experiment was very good, ________ we hadn't expected.

A. when B. that C. which D. what

11. - It's a good idea. But who's going to ________ the plan?

- I think Tom and Greg will.

A. set aside B. carry out C. take in D. get through

12. - I just heard that the tickets for tonight's show have been sold out.

-Oh no!__________.

A. I was looking forward to that B. It doesn't matter

C. I knew it already D. It's not at all interesting

13. The changes in the city will cost quite a lot, ________they will save us money in the long run.

A. or B. since C. for D. but

14. - You're drinking too much.

- Only at home. No one ________ me but you.

A. is seeing B. had seen C. sees D. saw

15. The picture ________ on the wall is painted by my nephew.

A. having hung B. hanging C. hangs D. being hung

16. It was an exciting moment for these football fans this year, ________ for the first time in years their team won the World Cup.

A. that B. while C. which D. when

17. ________ the general state of his health, it may take him a while to recover from the operation.

A. Given B. To give C. Giving D. Having given

18. Nick is looking for another job because he feels that nothing he does ________ his boss.

A. serves B. satisfies C. promises D. supports

19. All the preparations for the task ________ , and we're ready to start.

A. completed B. complete

C. had been completed D. have been completed

20. Sorry I'm late. I ________ have turned off the alarm clock and gone back to sleep again.

A. might B. should C. can D. will

21. One of the sides of the board should be painted yellow, and ________.

A. the other is white B. another white

C. the other white D. another is white

22. I finally got the job I dreamed about. Never in all my life ________ so happy!

A. did I feel B. I felt C. I had felt D. had I felt

23. ________ some of this juice - perhaps you'll like it.

A. Trying B. Try C. To try D. Have tried

24. John may phone tonight. I don't want to go out ________ he phones.

A. as long as B. in order that C. in case D. so that

25. These wild flowers are so special I would do ________ I can to save them.

A. whatever B. that C. which D. whichever

2000年普通高等学校春季招生考试(北京、安徽卷)

英语试题答案及评分标准(NMET 2000)

6. C 7. C 8. D 9. A 10. C 11. B 12. A 13. D 14. C 15. B 16. D 17. A 18. B 19. D 20. A 21. C22. D 23. B 24. C 25. A

2000英语(全国卷)

National Matriculation English Test(NMET 2000)

 

B)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。

例:We        last night , but we went to the concert instead.

A.must have studied   B.might study

C.should have studied D.would study

答案是C。

6.-- What about having a drink?

--        

A.Good idea.    B.help yourself.

C.Go ahead , please.       D.Me , too.

7.I don't think I'll need any money but I'll bring some       .

A.at last      B.in case

C.once again      D.in time

8.       to take this adventure course will certainly learn a lot of useful skills.

A.Brave enough students

B.Enough brave students

C.Students brave enough

D.Students enough brave

9.-- Waiter!

--       

-- I can't eat this.It's too salty.

A.Yes, sir?  B.What?

C.All right?  D.Pardon?

10.Most animals have little connection with        animals of        different kind unless they kill them for food.

A.the; a       B.不填;a

C.the; the    D.不填;the

11.It's always difficult being in a foreign country,        if you don't speak the language.

A.extremely B.naturally

C.basically  D.especially

12.Let Harry play with your toys as well, Clare 朹 you must learn to       .

A.support    B.care

C.spare       D.share

13.-- You've left the light on.

-- Oh, so I have.       and turn it off.

A.I'll go      B.I've gone

C.I go  D.I'm going

14.Someone called me up in the middle of the night, but they hung up        I could answer the phone.

A.as    B.since

C.until D.before

15.-- Are you coming to Jeff's party?

-- I'm not sure.I        go to the concert instead.

A.must       B.would

C.should     D.might

16.If you want to change for a double room you'll have to pay        $ 15.

A.another    B.other

C.more       D.each

17.Dorothy was always speaking highly of her role in the play,        , of course, made the others unhappy.

A.who B which  C.this   D.what

18.       production up by 60% , the company has had another excellent year.

A.As    B.For    C.With  D.Through

19.I've worked with children before, so I know what        in my new job.

A.expected  B.to expect

C.to be expecting       D.expects

20.-- How are you today?

--Oh, I        as ill as I do now for a very long time.

A.didn't feel B.wasn't feeling

C.don't feel D.haven't felt

21.The WTO cannot live up to its name        it does not include a country that is home to one fifth of mankind.

A.as long as       B.while

C.if     D.even though

22.The managers discussed the plan that they would like to see        the next year.

A.carry out B.carrying out

C.carried out      D.to carry out

23.-- Why don't we take a little break?

-- Didn't we just have        ?

A.it      B.that   C.one   D.this

24.It is the ability to do the job        matters not where you come from or what you are.

A.one  B.that

C.what       D.it

25.The reporter said that the UFO        east to west when he saw it.

A.was traveling

B.travelled

C.had been travelling

D.was to travel

参考答案

 

选择题答案

6.A       7.B       8.C       9.A       10.B

11.D     12.D     13.A     14.D     15.D

16.A     17.B     18.C     19.B     20.D

21.C     22.C     23.C     24.B     25.A

  评论这张
 
阅读(108)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017