注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

紫霞仙客的博客

我和我的女儿 我和我的学生

 
 
 

日志

 
 

2006---2007年普通高等学校招生全国统一考试单选  

2010-02-08 22:34:14|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

第一节    单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)

    从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

例:It is generally considered unwise to give a child_he or she wants.

    A. however         B. whatever      C.whichever      D. whenever

答案是B。

21.The house belongs to my aunt but she_here any more.

    A. hasn’t lived      B.didn’t live     C.hadn’t lived     D. doesn’t live

22.We_the last bus and didn’t have any money for taxi,so we had to walk home.

     A. reached         B. lost          C. missed       D. caught

23 . See the flags on top of the building?That was_we did this morning.

     A. when          B.which        C.where       D. what

24.There’s no light on一they _______be at home.

     A. can’t          B. mustn’t       C.needn’t       D. shouldn’t

25一Excuse me,can you tell me where the nearest bank is,please?

    一_______Oh yes!It’s past the post office,next to a big market.

    A. Mm,let me think.         B. Oh,I beg your pardon?

    C. You’re welcome.           D. What do you mean

26.If I can help_______,I don’t like working late into the night.

A. so                  B.that            C.it          D. them

27.Mike didn’t play football yesterday because he had_his leg.

    A. damaged            B. hurt              C. hit          D. struck

28._he has limited technical knowledge,the old worker has a lot of experience.

    A. Since               B. Unless            C. As          D. Although

29.The water_cool when I jumped into the pool for morning exercise.

    A. was felt             B.is felt            C.felt         D.feels

30一Hello,could I speak to Mr. Smith?

    一Sorry,wrong number. There isn’t_Mr. Smith here.

    A.不填                B. a                C. the           D. one

31. Eliza remembers everything exactly as if it_yesterday.

    A. was happening          B. happens

    C. has happened           D. happened

32._and happy,Tony stood up and accepted the prize.

    A. Surprising           B. Surprised

    C. Being surprised       D. To be surprising

33.Please remind me_he said he was going. I may be in time to see him off.

    A. where               B.when            C. how          D. what

34一I wonder if I could possibly use your car for tonight?

    一_.I’m not using it anyhow.

    A. Sure,go ahead           B. I don’t know

    C. Yes,indeed             D. I don’t care

35.Mary,_here一everybody else,stay where you are.

    A. come       B. comes       C. to come     D. coming

 

21.D22. C     23. D     24. A     25. A     26. C    27. B     28. D

29. C     30. B     31. D     32. B     33.B     34. A    35. A

 

 

第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)

例:It is generally considered unwise to give a child ________ he or she wants.

A. however B. whatever C. whichever D. whenever

答案是B。

21. ---Have you heard the latest news?

---No, What ________?

A. is it B. is there C. are they D. are those

22. Some pre-school children go to a day care center, ______ they learn simple games and songs.

A. then B. there C. while D. where

23. The manager suggested an earlier date ____________ the meeting.

A. on B. for C. about D. with

24. ---It’s a long time since I saw my sister.

---_______________ her this weekend?

A. Why not visit B. why not to visit C. Why not visiting D. Why don’t visit

25. ---The last one __________________ pays the meal.

---Agreed!

A. arrived B. arrives C. to arrive D. arriving

26. I won’t call you, ________ something unexpected happens.

A. unless B. whether C. because D. while

27. ---How’s your tour around the North Lake? Is it beautiful?

---It ________ be, but it is now heavily polluted.

A. will B. would C. should D. must

28. We all know that, __________, the situation will get worse.

A. not if dealt carefully with B. if not carefully dealt with

C. if dealt not carefully with D. not if carefully dealt with

29. I smell something __________ in the kitchen. Can I call you back in a minute?

A. burning B. burnt C. being burnt D. to be burnt

30. Does this meal cost $50? I __________ something far better than this!

A. prefer B. expect C. suggest D. suppose

31. Between the two generations, it is often not their age,______ their education that causes misunderstanding.

A. like B. as C. or D. but

32. I know a little bit about Italy as my wife and I ________ there several years ago.

A. are going B. had been C. went D. have been

33. ---Can you read the sign, sir? No smoking allowed in the lift!

---__________________.

A. Never mind B. Don’t mention it C. Sure, I don’t smoke D. Pardon me

34. “Goodbye, then,” she said, without even ___________ from her book.

A. looking down B. looking up C. looking away D. looking on

35. The flowers were so lovely that they __________ in no time.

A. sold B. had been sold C. were sold D. would sell

21---25 ADBAC 26---30 ACBAB 31---35 DCDBC

  评论这张
 
阅读(106)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017